Namskogan familiepark

I naturskjønne omgivelser langs E6 et godt stykke – 260 kilometer – nordover fra Trondheim, finner du Namsskogan Familiepark. Parken er en dyre- og fornøyelsespark, og ligger ved Trones. Namsskogan Familiepark ble åpnet i 1989, og har de seneste årene hatt et besøk på godt 50 000 årlig.Her kan du bli underholdt i mange varianter. Parken huser blant annet over 30 ulike dyrearter, som bjørn, jerv, ulv, gaupe, elg, hjort, geit, sau, kanin, marsvin og struts. I tillegg finner du en rekke aktiviteter både for liten og stor.

Sysselsetning

Sysselsetning
Sysselsetning

Det er ikke bare aktiviteter for barn og ungdom i denne parken. Store deler av de som jobber der inne er også ungdommer som har sommerarbeid. Til sammen 45 ungdommer Namsskogan Familiepark. De jobber i forskjellige team – noen på kafé, aktiviteter eller i ekspedisjonen, mens andre inngår i teaterteamet eller i dyrepasserteamet. Disse ungdommene kommer fra ulike steder i Trøndelag og resten av Norge. Når de kommer til parken og innlemmes i humørsprederfamilien, får de sommerboplass på hybelhuset og har mye sosiale tiltak på kveldene, det være seg fotballspilling, bading, grilling og annet. Her knyttes sterke bånd som vil vare lenge. En herlig gjeng!

Namsskogan Familiepark inviterer hvert år ungdommer til å jobbe hos seg og etterlyser ungdommer som er humørspredere. Vi fant denne utfordringen til ungdommer så fin at vi samlet sammen fra hjemmesiden dere en del av hva disse ungdommene har hatt av opplevelser i parken. De forteller om hvorfor de søkte jobb, hva de har lært, hva deres beste øyeblikk er, og de beskriver familieparken med tre ord.

ÅSMUND STALDVIK (20) FRA NAMSOS

Jeg har jobbet her to sesonger tidligere, men bestemte meg for å søke igjen i år. Det er fordi Familieparken er en bra arbeidsplass, hvor man får jobbe med aktiviteter, møte barn og gjøre de glade! Jeg liker også å jobbe utendørs, og ikke minst spre glede rundt meg. Her lærer man ganske mye, både det å jobbe under press, og at man må holde humøret oppe. Det er viktig å gjøre en innsats for å gjøre gjestenes dag bra! Det beste sommerminnet er definitivt fra da Georg kom bort til meg med en brus. Det var en varm dag, og den brusen smakte himmelsk! Familieparken beskrevet med tre ord er: Koselig, familievennlig og sprek.

NORA STØLE (21) FRA FREDRIKSTAD

Jeg søkte på denne jobben fordi den bød på varierende arbeidsoppgaver, muligheten for å jobbe mye, og fordi det er mange sommeransatte. At man i tillegg kan leie hybel gjennom Namsskogan Familiepark var for meg en avgjørende faktor for at jeg kunne reise opp hit for å jobbe – så det er jeg veldig fornøyd med. Mine beste øyeblikk fra jobben er å få hilse på alle dyrene som bor i denne fine parken! Jeg har lært at det er gøy og spennende å flytte til et annet sted for å jobbe for en sommer. Namsskogan Familiepark beskrevet med tre ord er: Mangfoldig, vakker og morsom!