Namskogan familiepark del 2

I naturskjønne omgivelser langs E6 et godt stykke – 260 kilometer – nordover fra Trondheim, finner du Namsskogan Familiepark. Parken er en dyre- og fornøyelsespark, og ligger ved Trones. Namsskogan Familiepark ble åpnet i 1989, og har de seneste årene hatt et besøk på godt 50 000 årlig. Her kommer flere av de kommentarene som disse ungdommene har fortalt:

ELIAS SAKSHAUG GAUSEN (18) FRA INDERØY

Jeg ble tipset om at Familieparken utlyste stillinger, og siden jeg allerede var godt kjent med parken, så søkte jeg på jobben. Jeg har lært å bli mer tålmodig, i tillegg til at jeg nå forstår at ting som kanskje ser lett ut, ikke alltid trenger å være så enkelt! Det ligger mye arbeid bak aktivitetene her, og det skal de ansatte ha respekt for! Familieparken beskrevet med tre ord er: Folksomt, lærerikt og morsomt!

STINE AMUNDSEN (18) FRA STJØRDAL:

STINE AMUNDSEN (18) FRA STJØRDAL:

Jeg ville ha en annerledes jobb denne sommeren, og ønsket å jobbe på et nytt sted. Jeg var på utkikk etter en stor opplevelse, og ville jobbe i en familiepark – og valget falt på Namsskogan Familiepark. Da jeg fikk positiv respons på jobbsøknaden min, ble jeg i ekstase! Jeg visste at denne jobben kom til å bli spennende. Hva jeg har lært gjennom sommeren, er uten tvil kundeservice. Jeg har lært å takle ulike situasjoner, og har blitt bedre kjent med parken. Jeg har også fått kunnskap om hvordan et godt og profesjonelt arbeidsmiljø er. Mitt beste minne fra sommeren her er den første badeturen jeg hadde med noen humørspredere! Vi bommet litt på stedet, og endte opp på en sump-aktig badeplass… Fra jobben er det beste minnet fra da ei jente ventet hele 45 minutter på at Bungee-trampolinen skulle bli klargjort en tidlig morgen. Hun hjalp meg til og med de siste minuttene! Det er gøy å se unger være tålmodig og glede seg til en aktivitet. Familieparken beskrevet med tre ord er: Sommerens beste arbeidsplass!

YAZDAN IBRAHIMI (20) FRA GRONG

Grunnen til at jeg søkte sommerjobb her er fordi det ar artig og sosialt! Jeg liker å jobbe med folk, og liker å jobbe i parken. Her lærer jeg mye om folk, og det liker jeg. Jeg har også lært å jobbe i kasse, selge varer, og være allsidig. Det er også interessant å lære om kundebehandling, og jeg gjør mitt beste å gi besøkende best mulig service! Er artig minne fra sommerjobben er fra da jeg skulle forklare en tysk kvinne hvordan man kjører Alpine Racer. Jeg viste med kroppsspråk hvordan hun skulle ta spakene frem for å få fart, og tilbake for å bremse, om og om igjen. Og så sto jeg plutselig der og lagde en ganske morsom bevegelse! Damen kunne ikke annet enn å le av meg, for hun forstod ingenting av hva jeg drev på med… Haha! Familieparken beskrevet med tre ord er: Spennende, utfordrende og givende.