Legoland

De beste fornøyelsesparkene i Norden

Det kan være fint å allerede nå begynne å tenke på årets høydepunkt, nemlig familiens sommerferie. Og selv om ønskene er mange, er det som regel barna som kommer i første rekke. Det er mange måter å finne ut hvilke fornøyelsesparker som fins i Norden, men om man vil finne det ut nå, kan man Les Mer

Sirkus

Sirkus

Ett flott sted som gir underholdning til hele familien er jo sirkus, her får man spenning og ablegøyer om værandre til alles store glede.

Les Mer

reptilpark

Oslo Reptilpark

Jeg har alltid latt meg imponere over reptiler, selv om noen av dem kan være giftige og av samme grunn farlige.

Les Mer

Parker i Sverige

Parker i Sverige

Underholdning av variert utvalg er det mange av, konkurransen blant de ulike arrangementene er stor og man må stadig komme med noe nytt for å holde besøkstallet oppe.

Les Mer

Akvariet

Akvariet i Bergen

Jeg har besøkt Akvariet i Bergen et par ganger, men det begynner å bli noen år siden nå. Akvariet er et utrolig flott anlegg, og et avbrekk og garantert noe helt annet enn det man vanligvis finner på.

Les Mer

Naturen i nord – en fornøyelsespark i seg selv

Naturen i nord – en fornøyelsespark i seg selv

Det er mange som oppsøker spenning, i form av heftige karuseller og andre innretninger – som får G-kreftene til å løpe løpsk.

Les Mer

Alta

Alta har mye å by på

Byen Alta er faktisk ikke gammel, den fikk bystatus så sent som i 2000 og har tilnavnet «Nordlysbyen» Som tidligere nevnt er byen et flott utgangspunkt for aktiviteter også andre steder i Finnmark, har selv overnattet i byen og liker meg svært godt der.

Les Mer

Fra korte turer til lange ekspedisjoner

Hundekjøring på vidda

Jeg har selv aldri vært med å kjøre med hunder, i alle fall ikke i store hundespann som jeg ser for meg i høy fart innover på Finnmarksvidda.

Les Mer

Fornøyelsesparker nord for Polarsirkelen

Kan jo først starte med å dvele litt ved følgende; Hva er en fornøyelsespark?

Les Mer

Sirkusets historie

Fra sirkus til ulv & gaupe

Det finnes en rekke av slike tilbud rundt om i landet vårt, og så klart også i nabolandene våre. Hvordan oppstod egentlig dette med sirkus?

Les Mer

1 2 3